Tetőszerkezetet gyártó gépberendezés

A Bova-nail technológia alapján gyártott gépberendezés lehetővé teszi a fa rácsosszerkezetek egyszerű és effektív gyártását.
A technológia gépállománya rögzítőasztalos szerelőlappal és fűrészkorongkészlettel ellátott présgépet tartalmaz.

Hidraulikus présgép BV LJ50

Magas teljesítményű „C“ típusú présgép présszeges acéllemezekkel csatolt faszerkezetek gyártásához. A présgép mechanikus hajtású mozgóportálra van szerelve. Szállítmányként rögzítő asztalok a szerelőlapon tartoznak a présgéphez a felhasználó kívánsága szerint mechanikus vagy villanymágneses kivitelben.

STROMAB CT 600 szögfűrészgép

Ez a berendezés ideális megoldást képez a fa rúdelemek automatikus előkészítéséhez. A fűrésznek 600 mm átmérőjű korogja van +/-80° munkaterjedelemmel. A kézi üzemeltetésen kívül ez a fűrész automatikusan is működhet a Truss 4 program adatai felhasználásával.

STROMAB CT 800 fűrészközpont

A CT 800 fűrész a CT 600 fűrész alapján készült csak 800 mm átmérőjű korongja van amely a harmadik tengely irányában is fordítható. Ez lehetővé teszi a térbeli ácselemek előkészítését.

STROMAB kézi szögfűrészek

A kézi szögfűrészek egyszerű és hatásos megoldást képeznek amely legjobban a kisebb üzemek számára alkalmas. A kézi szögfűrészek széles választékban állnak rendelkezésre különboző teljesítménnyel és vágókapacitással. A nagyobb teljesítmény érdekében egy gyártószalagra két fűrész használható.


Bevezető oldalTartalomjegyzékKontakt
Czech Version English Version Russia Version Hungarian Version