Truss4 szoftver a tetőszerkezetek tervezéséhez

A Truss 4 programrendszer komplett tervezési munkálatokat kínál. A szerkezet tervezése egyes részein az árajánlattól a gyártási dokumentációig valamint a gépberendezés alapjaihoz vezet. A Truss programrendszer térbeli modellezés (Truss 3D) lehetőségét, magas teljesítményű (Truss 2D) modulust valamint szabadon terjeszthető tervvezetési (Truss Explorer) modulust tartalmazza. A Truss 4 a Windows rendszerrel dolkozik a minimálisan konfigurált munkahelyeken. A Truss 4 licencbérlet része az állandó update és upgrade is.

Truss 2D

A rendszer alap számítási programja végrehajtja a rácsostartó tervezését és vizsgálatát. A faszerkezetek számításának a végső elemek módszerével hatásos eszközt képez. A statikai számításokon kívül kidolgozza az árkalkulációkat, exportokat a CAD rendszerekbe valamint a gépek ( szögfűrészek) gyártási alapjait. A Truss 2D program segítségével bármilyen rácsostartót meg lehet tervezni.

Truss 3D

Program a szerkezetek térbeli tervezéséhez. Különféle tetőformák és tetőrészletek megadását teszi lehetővé.  A rácsostartók a tető topológiája tetszés szerint automatikusan vannak megalkotva. Lehetővé teszi az egész szerkezet tömeges kilépései kidolgozását. Az egyes rácsostartók tervezéséhez és vizsgálásához a Truss 2D program használható.

Truss Explorer

A program lehetővé teszi az egyes szerkezetek nyilvántartását és igazgatását. A Truss Explorer segítségével könnyen meg lehet valósítani az árajánlatok és gyártási dokumentumok kidolgozását.Truss Explorer freeverként kínált és lehetővé teszi a kereskedelmi partnereknek tetszés steriny beletekinteni a dokumentumokba a licenc vétele nélkül.

Minimális konfiguráció

Truss4 programrendszer hardver és szofver igényei.

Download

Truss 4 programrendszrének demoverziója, Truss Explorer


Bevezető oldalTartalomjegyzékKontakt
Czech Version English Version Russia Version Hungarian Version