Bova-nail technológia előnyei

A szerkezetek változatossága

A Bova-nail technológia segítségével valóban bármilyen tetőszerkezetet létre lehet hozni a különböző típusú rácsostartóktól a torokgerendás tetőszerkezeteken át a keretes vagy ívformájú szerkezetekig.

Az anyag megtakarítása

A csomólemezek nem folyásolják be a fa rúdelemek méreteit, ezért ezeknél a szerkezeteknél kb. 30% fa takarékosság tapasztalható a klasszikus csatolásokkal szemben.

Előre gyártott elemek

A rácsosszerkezetek gyártása gépfelszerelés felhasználásával történik a gyártócégnél. Az előre gyártott elemek felhasználásánál a gyártás gyorsabb és a rácsostartók pontossága jelentősen magasabb színvonalon van.

Szerkezetek gyors és egyszerű szerelése

A tetőszerkezet az építkezés színhelyén történik gyorsan és minimális igénnyel a szakmunkaerőre. A szerelésnél nem szükséges a nehéz gépek felhasználása.

Hatásos tervezés szoftver segítségével

A rácsostartók számítása szofisztikált szoftver felhasználásával történik, amely a szerkezet tervezésén kívül elkészíti a gyártási dokumentációs anyagot, árkalkulációt és stb.

Technológia kihasználása

A csomólemezekkel csatolt faszerkezetek felhasználhatóak a kis fesztávú szerkezetektől a nagyméretű szerkezetekig mint például ipariépületek, mezőgazdasági épületek vagy szupermárketek..

Ökológiai szerkezetek

Az acéllemezekkel kötött rácsosszerkezetek fábol vagyis felújítható forrásból vannak gyártva. Ezzel a technológiával megvalósított építkezés csak minimálisan folyásolja be a környezetet.

Csomólemezek statikai előnye

A présszeges csomólemezeknek az acél kötőelemek közül a legkisebb csúszása van és ezért a szerkezeteknek a deformációja legkisebb.


Bevezető oldalTartalomjegyzékKontakt
Czech Version English Version Russia Version Hungarian Version